Termeni si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea serviciilor de pe site-ul https://depozitul99.eu implica acceptarea în totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate în paragrafele următoare.

Termenii și condițiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către furnizor, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu condițiile impuse, acesta trebuie să înceteze folosirea serviciilor noastre.

Conținutul site-ului

https://depozitul99.eu face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informațiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ și pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanța culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Copyright

https://depozitul99.eu si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietatea Bibibox IT SRL. Folosirea sub orice forma și în orice scop a materialelor publicate pe site, fără acordul Bibibox IT SRL se pedepsește conform legilor în vigoare.

Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului https://depozitul99.eu sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul https://depozitul99.eu, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor https://depozitul99.eu si va pune in miscare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Bibibox IT SRL va fi rezolvata prin cale amiabila. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instanțelor de judecată din România.

Încheierea acordului

Bibibox IT SRL își rezerva dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor. De asemenea, compania își rezerva dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus. La limita, Bibibox IT SRL își rezerva dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment. Pentru orice nelamuriri, va rugam sa ne contactați la ADRESA DE E-MAIL vanzari@depozitul99. eu

Politica de confidentialitate

Toate datele introduse pe site-ul https://depozitul99.eu sunt confidentiale şi nu vor fi transmise către terte parti. Datele personale ale clienților sunt necesare pentru administrarea comenzii și prelucrarea ei în cele mai bune condiții (cuprinzând metodele de comunicare și livrarea), ele neputand fi obiectul unei vanzari sau instrainari de orice fel către o terta societate.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la vanzari@depozitul99. eu